Kismama fotózás: hogyan hozd ki magadból a maximumot?

Kismama fotózás: hogyan hozd ki magadból a maximumot?

A babavárás minden nő életében egyedülálló időszak. Míg az első pocaklakó érkezéséig eltelt időben aligha tudod, hogy a gyakorlatban mire számíthatsz, addig a második baba érkezésekor már némi tapasztalattal állhatsz a dologhoz. Abban azonban mindenki egyetért, hogy a nőiesség megélésének sajátos hónapjai ezek.

Csábos nőiesség a profi szemén keresztül

Bár az okostelefon mindannyiunk táskájában ott lapul, de a profi által készített képek mégiscsak más perspektívából és minőségben adják vissza az emlékezetes állapotot. Hogyan hozd ki magadból a maximumot akkor is, amikor egyre növekvő pocakkal éled mindennapjaid? Vajon elegendő egy csinos kismama ruha ahhoz, hogy úgy érezd, a megváltozott állapot ellenére is lehengerlően csábos lehetsz? A problémával sokan szembesülnek a hétköznapokban, pedig tény, hogy a várandósság heteiben is szeretne a nő nagybetűs nő maradni.

A kismama fotózás ideális körülményeket teremt ahhoz, hogy ízléses, profi fényképek készüljenek, és maradjanak örök emlékként arról, amikor a kis pocaklakó még nem érkezett meg. A székesfehérvári Galla házban megtalálható stúdió klasszikus környezetet teremt a tökéletes kismama fotók elkészítéséhez. Ha pároddal szerepelnétek ketten a képeken, természetesen erre is lehetőség nyílik.

 

Smink és ruhák: bízd ránk magad!

Nem bajlódnál otthon a sminkeléssel? Vagy egyszerűen végre profi kezei között tudnád magad, és rábíznád, hogy vonásaidból milyen elképesztő végeredményt képes kihozni? Miért ne ajándékoznád meg magad akár ezzel a lehetőséggel is? Az aktuális évszaknak, alkalmaknak megfelelően berendezett, igényes kiegészítőkkel felszerelt stúdióban végre Te kerülhetsz a középpontba, és nőies, vonzó idomaidat kihangsúlyozó ruhák közül válogathatsz, a végeredménnyel akár kedvesed számára is izgalmas meglepetést okozva.

Magabiztosan vonzó külső a várandósság időszakában is

A képeken is átsejlő magabiztosság azonban nem csak a sminken és a frizurán múlik, hanem azon is, miként éled meg az anyaság felemelő érzését, mekkora várakozás előzi meg a pocaklakó érkezését, vagy éppen milyen félelmek vannak Benned. Engedd, hogy ezúttal magukkal ragadjanak a pozitív gondolatok, és az új élet szíved alatt hordozásának igazi értéke járjon át.

A nőiesség és az anyaság kicsit sem összeegyeztethetetlen fogalmak. Sőt! Sokak számára éppen a várandósság hónapjai szükségesek ahhoz, hogy felnőtt nőnek érezzék magukat, és felelősséget vállalva egy új életért, vonzóan nőiesnek érezhessék magukat. A napról-napra gömbölyödő pocak látványa, és a már nem is olyan kicsi babával kialakított kapcsolat elindíthatja azokat a folyamatokat Benned, melyek új oldaladat hozhatják felszínre.

A kismama fotózás segítségével ezek a sajátos érzelmek, hangulatok és változások örökíthetőek meg, nem elhanyagolva a stílusosan és ízlésesen nőies külső kihangsúlyozását. Válaszd a székesfehérvári stúdió kínálta előnyöket, de akár budapesti kismama fotózásra is mód kínálkozik.

A weboldalon cookie-kat használunk, szabályzatunk az alábbi linken olvashatod: Süti szabályzat
Igen elfogadom