Miért jó, ha sok kismama ruhából válogathatsz?

Miért jó, ha sok kismama ruhából válogathatsz?
Kérlek értékeld a cikket

Kismama fotózáson gondolkodsz, és szeretnéd legjobb formádat hozni? A nőiség megélésének egészen sajátos formája a kis pocaklakóra várakozás ideje. A test változásai nyilvánvalóak, de a lélek is átalakuláson megy keresztül. Ilyenkor különösen fontos, hogy a tükörbe nézve meglásd a szépséget magadban. Ebben is segítséget nyújthat a kismama fotózás, amely során profi kezei között leszel, akár sminkes is áll rendelkezésedre, így az elkészült képek garantáltan elnyerik majd tetszésed.

Egyedi ruhadarabok a nőiesség jegyében

Az egyedileg készített kismama ruhák között mindenki megtalálhatja azokat a darabokat, amelyek a pocak méretének, az öltözködési stílusnak és a személyiségnek is egyaránt megfelelnek. De mégis miért ilyen fontosak a ruhák? Minden nő számára lényeges, hogy a legtöbbet kihozza magából a külsőségeket illetően, s ez a várandósság idején sincs másként. Az átalakult test azonban sajátos megközelítést érdemel az öltözködést illetően is. A fényképeken kifejezetten jól mutatnak a hosszú, nőies vonalakat megmutató ruhadarabok, melyek a szépen domborodó pocakra is felhívják a figyelmet. Az elképesztő színek, anyagok és szabásvonalak már önmagukban garanciát jelentenek a stílusos, ízléses végeredményre.

kismama fotózás Székeshérvár

Hozd ki a legtöbbet magadból!

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a női lét a várandósság idején sem szűnik meg létezni, sőt, talán még soha nem bontakozott ki az a jelenlegi módon. Ha bevállalós vagy, és szeretnél többet megmutatni testedből, erre is adódik lehetőség. A pocakot nem feltétlen kell, hogy ruha fedje, mint ahogyan a sokaknak ilyenkor előnyére változó dekoltázs is fókuszba kerülhet. Mindez természetesen az ízléses nőiesség határain belül. A stílusos kismama ruhák segítenek kiemelni azt, ami igazán vonzó, és igény szerint elrejtik azokat a területeket, melyekkel aktuálisan nem vagy elégedett.

A háromhavonta megújuló székesfehérvári stúdióban mindig az aktuális szezonnak megfelelő kiegészítők között készülnek a képek. A Galla ház műemléki jellege a nagy belmagassággal karöltve egyedi megoldásokat kínál a kismama fotózás környezetét illetően is. Akár budapesti stúdiónk mellett is dönthetsz, ha mindennapjaid a fővároshoz kötnek.

kismama ruha

A kismama ruhák megmutatják nőiességed

A kismama fotózás elsősorban a 30-33. hét környékén ajánlott, amikor már megmutathatod szépen gömbölyödő pocakod. Hozd el a nagyobbik gyerkőcöt, de akár kedveseddel is szerepelhettek a fényképeken. A kismama ruhák előnyösen kiemelik alakod, így nőiességed talán még soha meg nem élt módon tapasztalhatod majd. Vedd fel a kapcsolatot velünk Facebook-on vagy a honlapon megtalálható online elérhetőségen!

kismama ruha

 

Kapcsolat és ajánlatkérés itt .

Kérlek kövess közösségi oldalaimon is, Facebookon és Instagramon.